Current time: 04-23-2014, 09:20 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

changed folder name, can't upgrade
02-10-2011, 12:13 PM (This post was last modified: 02-10-2011 12:14 PM by johnatthebar.)
Post: #1
changed folder name, can't upgrade
I one-click installed MediaWiki in the folder mysite.org/beta/, then changed the folder's name to mysite.org/w/ using my desktop FTP client. Everything was going fine until I needed to upgrade MediaWiki. Dreamhost is still looking for the /beta/ folder!

Is there a way to tell Dreamhost's easy-upgrade robot that the files are now located in a folder with a different name?
Find all posts by this user
02-10-2011, 01:22 PM
Post: #2
RE: changed folder name, can't upgrade
check localsettings.php -- it may contain a reference to /beta/

David
Find all posts by this user
02-10-2011, 01:28 PM (This post was last modified: 02-10-2011 01:28 PM by johnatthebar.)
Post: #3
RE: changed folder name, can't upgrade
(02-10-2011 01:22 PM)dajuk Wrote:  check localsettings.php -- it may contain a reference to /beta/

Thanks, David, but it doesn't -- actually it contains references to /w/, while setting my pretty URL variables. (These change the displayed URL from /w/index.php?=My_wiki_page to /w/My_wiki_page, but I don't think they'd be part of the upgrade problem.)
Find all posts by this user
02-10-2011, 01:57 PM
Post: #4
RE: changed folder name, can't upgrade
There must be some other file that DH relies on for an upgrade -- I'm not familiar with their upgrade process for MW

David
Find all posts by this user
02-10-2011, 02:13 PM
Post: #5
RE: changed folder name, can't upgrade
If you moved the install from the directory it was initially placed in, we don't have any way of knowing where it went. You'll need to ask Support to update our records with the new path.
Find all posts by this user
02-10-2011, 05:10 PM
Post: #6
RE: changed folder name, can't upgrade
(02-10-2011 02:13 PM)andrewf Wrote:  If you moved the install from the directory it was initially placed in, we don't have any way of knowing where it went. You'll need to ask Support to update our records with the new path.

Thank you, Andrew. I'll do that.
Find all posts by this user


Forum Jump: