System Status Historical Uptime - missing values


#1

For all my domains & subdomains, on System Status Historical Uptime, http’s “1 Day”, “1 Week”, “1 Month”, “All Time”, and “Last Updated” all have missing values. All other services are OK.

And the last column’s heading is apparently faulty:

%s Last Updated

Do other users see likewise?


#2

No. The data are all there for all my domains.

  • marsbar

#3

[quote]Yes, mine says “1 mon 5 days ago.”

[/quote]

Hmm… what’s faulty about that?

[quote]So my 100% for 1 day 1 week and 1 month seem
questionable.

[/quote]

Not inconsistent with last restart being 1 mon 5 days ago, surely?


#4

Thanks. (BTW, mine are on crack.dreamhost.com.)

One for Support, I guess…


#5

Maybe you’re on crack.

Man am I happy to have a machine named crack again… (our newest machine names have all been names from old machines that have long since been retired… old customers will probably recognize some of them).


#6

Can we get a stoner.dreamhost.com box soon? :wink:

willscorner.net


#7

[quote]our newest machine names have all been names from old
machines that have long since been retired… old
customers will probably recognize some of them

[/quote]

I just can’t wait until I can ping pong again.

  • Jeff @ DreamHost
  • DH Discussion Forum Admin

#8

[quote]I probably read too much into the word “Updated” (as
contrasted with “Changed”).

[/quote]

OIC! Yes, silly me, clearly “%s Last Updated” is supposed to be as per the Docs labelleing of this column: “Stats Last Updated”.

[quote]I see (now) it’s being done differently (update when
changed?).

[/quote]

I see (now) that “Last Updated” refers here to the date the accout was opened! So definitely something is wrong.

[/quote]

I now agree. And I get “Up for 3 years 1 mon.” for a domain that didn’t even exist 2 months ago.

[quote]If Status says it’s been up for 2 mons 19 days, then
doesn’t that imply it was “updated” within the last
day, not 1 mon 5 days ago?

[/quote]

Strictly not.

[quote]Or does it mean as of 1 mon 5 days ago it was Up for 2
mons 19 days?

[/quote]

That’s my interpretation.

[quote]Not that I put too much stock in statistics anyway

[/quote]

:wink: Nor I normally, but since I’ve been suffering downtimes recently, I’m looking. Though IIUC my downtimes are excluded on grounds of being “system misconfiguration downtime”.


#9

And now my Uptime stats have fallen into a time warp:

Last Updated
-1 secs ago.

:wink:


#10
  • All of my stats show 100% uptime
  • “%s Last Updated” is 3 months ago
  • Most services have uptime of 2 years, except for mail, which currently has uptime of 5 days.

These statements seem to contradict each other. I’m not sure if the stats are broken or my understanding is broken. :slight_smile:

(Server is bob, mail is murdock)

Not that it really matters… I was just curious.


#11

[quote]- “%s Last Updated” is 3 months ago

[/quote]

Just checked my own status and found this weird thing: why was it last updated “3 mons 22 days ago”??

My web server is “apok”


DreamRegistrar.com - Register your own domain with DreamHost for just $14.95 now