Prestashop install on dreamhost

apps

#1

Hi all,

I’m having issues installing prestashop on dreamhost.

I get up to the step of configuring the database, it verifies with no issues.
I hit next, it starts doing it’s thing, then after a while comes back to the same screen with no errors.

I’ve tried both MyISAM and InnoDB, same issue.
One thing I have noticed is that the database has different a different amount of tables in it after every attempt.
I think this might be some sort of timeout issue, php perhaps ?

Has anyone else had any issues with this ?

Thanks.


#2

A search for Prestashop here in the forums brings up this thread (and some others):
http://discussion.dreamhost.com/thread-122602.html


#3

Thanks for responding.

Yeah I’ve seen those, I’ve tried using my own php.ini to increase the timeout, still having the same issue.


#4

I have the same issue like geebs user, when I try to install Prestashop in Dreamhost.
Someone know how to fix this issue?


#5

I am having the exact same problem. It verifies the database is OK and then when I click next - it does nothing. When I go back to the page it “should” be on I get “Bad SubDomain SQL query.”

I tried on another hosting account (not with dreamhost) and it worked first time.

It must be related to Dreamhost setup somehow.

Any suggestions to get this working?


#6

hello cybershoppers!!

same here
i get to the point where everything seems to have installed
i change both install and admin names
and when i open my renamed admin folder
i get this message:
///
This page contains the following errors:
error on line 21 at column 7: Opening and ending tag mismatch: body line 0 and div
Below is a rendering of the page up to the first error.
///
and if i open my site this one:
///
This page contains the following errors:
error on line 48 at column 93: EntityRef: expecting ';'
Below is a rendering of the page up to the first error.
///
has anyone pass before this?

thanks in advance

h.


#7

Did anyone come up with a solution for these errors??? I am having the same problems, had absolutely no problems on 2 other hosts.