Php, fcgi, apache, 302's, rediretcs, etc

software development

#1

Hey Everybody,

I have some scripts that I have been running on DH for a long time.

The setup is always the same:
live site on the main domain - www.do main.com
test site in a sub domain. - SUB.domain.com
on both sites, management features are in a subdir. - /manage/

htaccess for the management area has RewriteBase /manage/
and directoryIndex index.php and is set up to processes php.

AddHandler fastcgi-script fcg fcgi fpl
AddHandler php-fastcgi .php
Action php-fastcgi /cgi-bin/dispatch.fcgi
AddType application/x-httpd-php .htm .html

This time, I used the lazy man php ini script because I’m not a putty person and it takes me forever to re-train myself to do the other php.ini install.

phpinfo shows the changes I make and appears to work fine.

2 major issues:
I can’t get redirects to process properly. For instance, my login page always posts back to itself no matter where I tell it to post to.
headers show that if it is pushed to the index, I get a 302, and it bounces back and forth a couple of times and ends up back at the referrer. Occasional 500’s too. When I look at the error log for the 500, it always shows:

(104)Connection reset by peer: FastCGI: comm with server “/home/username/sub.domain.com/cgi-bin/dispatch.fcgi” aborted: read failed, referer: http://sub.do main.com/manage/
FastCGI: incomplete headers (0 bytes) received from server “/home/username/sub.domain.com/cgi-bin/dispatch.fcgi”, referer: http://sub.do main.com/manage/

Other thing is that sessions don’t work properly and I start a new session with every page load. Sessions are stored in a Db with a session handler. Cookie domain is set to “.domain.com”. Sessions are started - lots of them! But dropped every time. I’m assuming this is related to the above problem.

Any guidance would be appreciated.

Member since December 2004! Love DH. Shell access and features are awesome. Staff efforts are great. Great hosting!

theSquerg.