Nvu Site builder


#1

it comes up with the error 530 login
hers the info i type in…
publish
site name:http://www.bluespaghetti.com/
Page Title:Under Construction
filename:underconstruction.html
site subdirectory for this page:
include iames and other files checked
----use same location as page checked
Settings
site name:http://www.bluespaghetti.com/
web site info
HTTP address of your homepage
http://www.bluespaghetti.com/
Publishing server
publishing address
ftp://------.dreamhost.com/ (----- not really)
then i type in my user and pass.


#2

As per my previous reply to you you need these settings to publish.

Do you have the correct settings for publishing?

e.g.

site name…example.com
http address of your website…http://example.com/
publishing server…ftp://ftp.example.com/example.com/
username…etc
password…etc
(tick box for saving password if you wish)

If you are using the server name still for your ftp then it will be:-
publishing server ftp://servername.dreamhost.com/example.com/

All assuming your domain name/website has been given time to propagate.

Note the ftp address needs to be:-
ftp://servername.dreamhost.com/example.com/
and not
ftp://servername.dreamhost.com/


Norm


#3

“Note the ftp address needs to be:-
ftp://servername.dreamhost.com/example.com/
and not
ftp://servername.dreamhost.com/

yeah forgot that last part i got it on the web (whoooooo i have achived 1/2 of it) it shows up in the parent directory now how do i fix this “issue”


#4

What is the “issue” remaining? Can you just flesh it out again please?


Norm


#5

well heres my site http://www.bluespaghetti.com heres what i wan the home page to temporaly be until i finish the real website
http://www.bluespaghetti.com/underconstruction.html how do i get it so this is my temp homepage
thanks


#6

Just rename “underconstruction.html” to “index.html” and it will be served as the “defaut” page whenever someone visits http://www.bluespaghetti.com. :slight_smile:

For more info, check out:

http://wiki.dreamhost.com/index.php/KB_/Sign_Up/Infrastructure/Software/_Apache

–rlparker


#7

i completly forgot i learned that when i had my tripod site thanks so much


#8

that didnt work


#9

Well, it looked like it worked to me. I just went to http://www.bluespaghetti.com/ and got an “under construction” page with a notice saying to “come back in one or two weeks” and an orange-colored “Work In Progress” sign.
hint: did you clear your browser cache?
–rlparker