Now i see what everbody was complaining about


#1

Right when I really need it, my control panel for a client is DOWN DOWN DOWN XD. Hahaha losing money by the minute

The Insane Cabbit
My Blog http://www.sounanda.com
My web store:
http://www.marciesgifts.com
Send me a pm if you want cms or forum software installed (for a fee)


#2

Which bit is down for you? I can access it okay but maybe it is just a section that has been taken offline.


Norm


#3

I can’t get to anything. At first I thought it was just a section (particularly when I was trying to create a mysql database). Now I can’t get to anything. Won’t load at all.

The Insane Cabbit
My Blog http://www.sounanda.com
My web store:
http://www.marciesgifts.com
Send me a pm if you want cms or forum software installed (for a fee)


#4

Is it not about 4am in SF, maybe it got stuck whilst doing some file updates and has had to reboot and is now file checking?

Or some-one has removed the server power socket to plug the kettle in for their early morning tea.

The bits that were working for me are now on a long load.


Norm


#5

Russian “chephyr” tea.

Not working for me.


#6

It’s coming up on an hour since this has happened. I sent off an e-mail but I know how useless that is considering how LONG tech support always takes to respond about damn near any issue. By the time they usually respond (32 hours later) the issue is usually resolved and they say it’s working.

The Insane Cabbit
My Blog http://www.sounanda.com
My web store:
http://www.marciesgifts.com
Send me a pm if you want cms or forum software installed (for a fee)


#7

Now it comes back up…bleh…

I guess I should be happy huh.

Spoke too soon, the page did load but it’s not going anywhere else so I still can’t do what I need to do. This is just great XD

The Insane Cabbit
My Blog http://www.sounanda.com
My web store:
http://www.marciesgifts.com
Send me a pm if you want cms or forum software installed (for a fee)


#8

There does indeed appear to be a problem with the Control Panel. My username/password combination is no longer working - this has happened a few times in the last few weeks.

Edit: Hmm. The phenomenon I just experienced is specific to Firefox - some issue with cookies. I can connect with Internet Explorer without difficulty.


Simon Jessey
Keystone Websites | si-blog


#9

It’s working again, a tad slowly, but at least it’s working.

The Insane Cabbit
Blog: http://www.sounanda.com
Store: http://www.marciesgifts.com
PM for CMS or forum install.
[color=#CC0000]$97 Off[/color] with promo code pixiedust