Hpricot missingsourcefile


#1

Hi. I have moved over a pretty basic rails app form my local Windows machine. I think I have everything setup but when I try to go to the start page I see:

MissingSourceFile (no such file to load – hpricot):
/usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in gem_original_require' /usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:inrequire’
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_support/dependencies.rb:496:in require' /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_support/dependencies.rb:342:innew_constants_in’
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_support/dependencies.rb:496:in require' /app/controllers/admin_controller.rb:2 /usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:ingem_original_require’
/usr/local/lib/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in require' /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_support/dependencies.rb:496:inrequire’
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_support/dependencies.rb:342:in new_constants_in' /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_support/dependencies.rb:496:inrequire’
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_support/dependencies.rb:104:in require_or_load' /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_support/dependencies.rb:248:inload_missing_constant’
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_support/dependencies.rb:453:in const_missing' /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_support/dependencies.rb:465:inconst_missing’
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_support/inflector.rb:257:in constantize' /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-2.0.2/lib/active_support/core_ext/string/inflections.rb:148:inconstantize’
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-2.0.2/lib/action_controller/routing.rb:1426:in recognize' /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-2.0.2/lib/action_controller/dispatcher.rb:170:inhandle_request’
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-2.0.2/lib/action_controller/dispatcher.rb:115:in dispatch' /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-2.0.2/lib/action_controller/dispatcher.rb:126:indispatch_cgi’
/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/actionpack-2.0.2/lib/action_controller/dispatcher.rb:9:in `dispatch’
dispatch.cgi:10
A
Can someone help? It works fine on my local machine and I can see that gem list shows hpricot is installed