How can i install the Net::OAuth perl module?


#1

HI

I want to install the Net::OAuth perl module in my server.

So i run from my admin account(mars2029) in ssh: “perl -MCPAN -eshell” and “install Net::OAuth”.

However, I can’t install it. Let me know, how can i do?

here my error message:

Prepending /home/mars2029/.cpan/build/Encode-2.43/blib/arch /home/mars2029/.cpan/build/Encode-2.43/blib/lib /home/mars2029/.cpan/build/Digest-SHA1-2.13/blib/arch /home/mars2029/.cpan/build/Digest-SHA1-2.13/blib/lib /home/mars2029/.cpan/build/Tree-DAG_Node-1.06/blib/arch /home/mars2029/.cpan/build/Tree-DAG_Node-1.06/blib/lib /home/mars2029/.cpan/build/Sub-Uplevel-0.22/blib/arch /home/mars2029/.cpan/build/Sub-Uplevel-0.22/blib/lib /home/mars2029/.cpan/build/Test-Warn-0.23/blib/arch /home/mars2029/.cpan/build/Test-Warn-0.23/blib/lib /home/mars2029/.cpan/build/Class-Data-Inheritable-0.08/blib/arch /home/mars2029/.cpan/build/Class-Data-Inheritable-0.08/blib/lib /home/mars2029/.cpan/build/Class-Accessor-0.34/blib/arch /home/mars2029/.cpan/build/Class-Accessor-0.34/blib/lib /home/mars2029/.cpan/build/Test-Simple-0.98/blib/arch /home/mars2029/.cpan/build/Test-Simple-0.98/blib/lib to PERL5LIB.
/usr/bin/perl Build --makefile_env_macros 1 test
t/01-spec…ok 1/20# Testing Net::OAuth 0.27, Perl 5.008008, /usr/bin/perl
t/01-spec…ok
t/02-rsa…ok
t/03-header…ok
t/04-response…ok
t/05-auth…ok
t/06-factory…ok
t/07-consumer-request…ok
t/09-encoding…Can’t locate Test/Warn.pm in @INC (@INC contains: /home/mars2029/.cpan/build/Net-OAuth-0.27/blib/lib /home/mars2029/.cpan/build/Net-OAuth-0.27/blib/arch /home/mars2029/.cpan/build/Net-OAuth-0.27 /etc/perl /usr/local/lib/perl/5.8.8 /usr/local/share/perl/5.8.8 /usr/lib/perl5 /usr/share/perl5 /usr/lib/perl/5.8 /usr/share/perl/5.8 /usr/local/lib/site_perl .) at t/09-encoding.t line 6.
BEGIN failed–compilation aborted at t/09-encoding.t line 6.

Looks like your test died before it could output anything.

t/09-encoding…dubious
Test returned status 255 (wstat 65280, 0xff00)
DIED. FAILED tests 1-15
Failed 15/15 tests, 0.00% okay
t/10-misc…ok
t/11-spec-1.0a…ok
t/12-xauth…ok
Failed Test Stat Wstat Total Fail Failed List of Failed

t/09-encoding.t 255 65280 15 30 200.00% 1-15
Failed 1/11 test scripts, 90.91% okay. 15/109 subtests failed, 86.24% okay.
make: *** [test] 오류 255
/usr/bin/make test – NOT OK
Running make install
make test had returned bad status, won’t install without force

please I need your help.