Blank wordpress problems after upgrade

apps

#1

The wordpress upgrade I initiated from panel worked pretty well except for one small issue. I can’t post new blog posts. As soon as I hit “Publish” or “Save” i’m taken to /wp-admin/post.php which is a blank white page.

To troubleshoot this i’ve done the following:
-Tried different browsers on difference computers
-Disabled all pluggins
-Changed back to a default theme

I’m stuck. :frowning:

Here is my .htaccess
Options -Indexes

BEGIN WordPress

RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L]

END WordPress

These are the pages that ive seen experiencing this:
/wp-admin/post.php
/wp-admin/options-permalink.php
/wp-admin/templates.php

Here it is in action:
POST http://XXXXXXXXXXXX/wp-admin/post.php HTTP/1.1
Host: XXXXXXXXXXXX
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12
Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,/;q=0.5
Accept-Language: en-us,en;q=0.5
Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
Keep-Alive: 300
Proxy-Connection: keep-alive
Cookie: XXXXXXXXXXXX
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
Content-Length: 1614

[quote]Body of the Post request here<

[/quote]

Then the response:

HTTP/1.1 200 OK
Date: Thu, 06 Mar 2008 23:39:30 GMT
Server: Apache/2.0.61 (Unix) PHP/4.4.7 mod_ssl/2.0.61 OpenSSL/0.9.7e mod_fastcgi/2.4.2 DAV/2 SVN/1.4.2
X-Powered-By: PHP/5.2.3
Vary: Accept-Encoding
Content-Length: 0
Content-Type: text/html

Nothing in the error logs… only this in the access log:
xx.xx.xx.xx - - [06/Mar/2008:15:43:40 -0800] “POST /wp-admin/post.php HTTP/1.1” 200 353 “-” “Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12”